Over Ruler

Ruler is ontwikkeld voor en door financial professionals. Geestelijke vaders van Ruler zijn Charco & Dique, specialisten op het gebied van financiële wet- en regelgeving. Charco & Dique beschikt over gedetailleerde kennis van de steeds veranderende financiële wet-en regelgeving en ondersteunt klanten door middel van consultancy en tooling bij de toepassing ervan.

Ruler van Charco & Dique

Charco & Dique biedt een breed spectrum aan ondersteunende tools die juristen, compliance officers en risk managers ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Waar Ruler u informeert over de wettelijke kaders en de aanstaande veranderingen, ondersteunt Keeper u bij de implementatie van gewijzigde en nieuwe wetten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie verder te bespreken!

Keeper ondersteunt u bij de implementatie van gewijzigde en nieuwe wetten.

"Ruler is eenvoudig en overzichtelijk.
Dit had ik graag veel eerder willen hebben."

Compliance Officer grootbank

Neem contact op

Ruler is overzichtelijk, duidelijk en toegankelijk. Het biedt u alle voordelen van een online applicatie, zoals een slimme zoekfunctie, alerts als wetten en regels binnen uw profiel wijzigen en rapporten om op elk moment te zien waar uw organisatie staat. Altijd en overal. Met Ruler heeft de wet voor u geen verrassingen meer! Neem contact met ons op als u wilt weten wat Ruler voor uw organisatie kan betekenen.