Start met Ruler

Ruler is toegankelijk via app.ruler.nl. Via de Login button kun je met het opgegeven e-mailadres en wachtwoord inloggen in Ruler.

Na het inloggen kom je terecht in je persoonlijke dashboard. Het Ruler dashboard biedt een samenvatting van de informatie die voor jou als individuele gebruiker van belang is. Je kunt het dashboard zelf vormgeven op basis van aanpasbare widgets. De widgets geven informatie over de verschillende onderdelen die inzicht bieden in de mate van beheersing.

Ruler handleiding

De uitgebreide Ruler handleidingen zijn via onderstaande links te downloaden: