Onboarding

Een succesvolle implementatie

Wanneer u hebt besloten om met Ruler te gaan werken, is het allereerst belangrijk om uw profiel goed in te richten. De ervaren specialisten van Charco & Dique ondersteunen u zo nodig bij het snel en eenvoudig in gebruik nemen van Ruler, zodat u er direct vanaf het begin het maximale uit haalt!

Haal het maximale uit Ruler

Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk om te inventariseren welke wetten en regels van toepassing zijn op uw specifieke situatie. Het kan zijn dat voor uw organisatie een profiel op maat moet worden aangemaakt. En om direct vanaf het begin het maximale uit Ruler te halen, is het simpelweg belangrijk om goed te kijken naar de inrichting van het systeem. Indien nodig ondersteunen wij u in dit gehele proces.

Uw voordelen

  • U bespaart veel tijd door Ruler direct goed in te richten;
  • U loopt geen risico dat u specifieke relevante informatie mist;
  • U weet zeker dat u alle mogelijkheden van Ruler gebruikt en daardoor niets over het hoofd ziet;
  • U heeft meteen toegang tot alle relevante nieuwsberichten.

Neem contact op

Ruler is overzichtelijk, duidelijk en toegankelijk. Het biedt u alle voordelen van een online applicatie, zoals een slimme zoekfunctie, alerts als wetten en regels binnen uw profiel wijzigen en rapporten om op elk moment te zien waar uw organisatie staat. Altijd en overal. Met Ruler heeft de wet voor u geen verrassingen meer! Neem contact met ons op als u wilt weten wat Ruler voor uw organisatie kan betekenen.