Log
in

Waarom Ruler?

U wilt weten aan welke wetten en regels u moet voldoen.

Financiële ondernemingen hebben te maken met een enorme complexiteit aan wet- en regelgeving. Een ding weet u zeker: u moet zichtbaar voldoen aan deze wet- en regelgeving. Maar welke van deze wetten en regels zijn nu specifiek op uw instelling van toepassing? Een bank kent andere wetten en regels dan een verzekeraar of een vermogensbeheerder..

Ruler stelt u in staat om op een gestructureerde en overzichtelijke manier de voor u relevante wet- en regelgeving in kaart te brengen. Gerubriceerd naar thema’s en onderwerpen opgenomen in gestandaardiseerde profielen of een voor u op maat gemaakt profiel.

U wilt tijdig geïnformeerd worden over verandering in regelgeving.

En als de wetten of regels veranderen? Dan stelt Ruler u daarvan in kennis via een alert en past de wijziging meteen toe op uw profiel.

Om u tijdig te kunnen informeren volgt Ruler ontwikkelingen op de voet, zowel de Nederlandse als Europese, van wetgevers, van toezichthouders maar ook relevante jurisprudentie.

Uiteraard wilt u eerder geïnformeerd worden over nieuwe wetten en regels dan het moment waarop ze van kracht worden. Ook daar heeft Ruler aan gedacht. In de Radar ziet u welke wetten en regels op u afkomen en ziet u welke impact dit op uw organisatie kan hebben

U wilt vaststellen of uw organisatie voldoet aan de voor u relevante regelgeving.

In Ruler kunt u per onderwerp vastleggen of u aan de relevante wet- en regelgeving voldoet. U kunt het toelichten en voorzien van interne documenten. Maar vooral kunt u in een overzichtelijk rapport zien waar uw organisatie wel en niet voldoet. Ruler helpt u hierdoor om zichtbaar te maken hoe u aan de verschillende wetten en regels voldoet.

Ook is het mogelijk een download te maken uit Ruler zodat u de rapportage eenvoudig kunt opnemen in bestaande rapportages.

Nieuws

Hou tijdig rekening met de nieuwe leennormen voor hypotheek

Terug Hou tijdig rekening met de nieuwe leennormen voor hypotheek 16 oktober 2017 Nieuws Per 1... Lees verder...

Speech Gerben Everts bij DUFAS-conferentie

Terug Speech Gerben Everts bij DUFAS-conferentie 12 oktober 2017 Lezing Gerben Everts, bestuurslid... Lees verder...