Log
in

Disclaimer

Disclaimer voor ruler.nl

Ruler B.V. (Kamer van Koophandel: kvk 59037555), hierna te noemen Ruler, verleent u hierbij toegang tot ruler.nl. Ruler publiceert hier ter informatie relevante financiele wet- en regelgeving, nieuws en jurisprudentie.
Ruler behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Ruler spant zich in om de inhoud van ruler.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op ruler.nl aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ruler.
De inhoud van ruler.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Ruler doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.
Voor op ruler.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ruler nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de financiele frameworks liggen bij Ruler.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ruler, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van ruler.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken.

Overige

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Nieuws

Hou tijdig rekening met de nieuwe leennormen voor hypotheek

Terug Hou tijdig rekening met de nieuwe leennormen voor hypotheek 16 oktober 2017 Nieuws Per 1... Lees verder...

Speech Gerben Everts bij DUFAS-conferentie

Terug Speech Gerben Everts bij DUFAS-conferentie 12 oktober 2017 Lezing Gerben Everts, bestuurslid... Lees verder...

Organisatie

Charco & Dique

Ruler is een initiatief van Charco & Dique.

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij samen met:

  • Charco & Dique, voor het onderhouden van profielen en actueel houden van wet- en regelgeving.
  • Webbeat, voor het technisch onderhoud en beheer van de applicatie en hosting-omgeving.
Charco & Dique Webbeat