Disclaimer

Beperkte aansprakelijkheid

Ruler spant zich in om de inhoud van ruler.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op ruler.nl aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ruler.

De inhoud van ruler.nl wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Ruler doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Voor op ruler.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ruler nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de financiele frameworks liggen bij Ruler.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ruler, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van ruler.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken.

Overige

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Meer weten?

Ruler is overzichtelijk, duidelijk en toegankelijk. Het biedt u alle voordelen van een online applicatie, zoals een slimme zoekfunctie, alerts als wetten en regels binnen uw profiel wijzigen en rapporten om op elk moment te zien waar uw organisatie staat. Altijd en overal. Met Ruler heeft de wet voor u geen verrassingen meer! Neem contact met ons op als u wilt weten wat Ruler voor uw organisatie kan betekenen.